Laura from finlaaaaaaan tassa hei! Ajattelin vuorostani purkaa vahan kokemuksia tanne. Phiuu, mistahan oikein aloittaisin. No, kerrankin minulla ei ole kylma. Eika ole ollut kertaakaan sen jalkeen kun astuimme ulos bankokin lentokentalla. Paikalliset eivat nayta hikoilevan koskaan, itse puolestani valun jatkuvasti hikea, aivan kuin saunassa olisin. Hikilaikut havettaa. Illalla viimeistaan olo on vekkuli. Vaatteet ovat hiesta marat, iho rasvaisen nihkea ja jos tuuli paasee kuivattamaan sen, sita alkaa kirvelemaan. Mutta silti tama on kivempaa kuin pakkanen, sitapaitsi saa kayttaa ihania kesavaatteita! Rusketusta on tullut hitunen. Punotusta ja laikkuja enemman! Meinasin kuolla nauruhepuliin eilen kun irroitin jalasta rakkolaastarin. Iho oli ruskettunut kahdessa paivassa ymparilta kivasti. Pandajalka-Laura.

Ruoka on aivan ihanaa! Ollaan syoda mussutettu kuin pikku possut. Joka kadun kulmalla on kaikkea naposteltavaa! Lettupullia, tuoreita hedelmia, nuudeleita ja riisia kakissa muodoissa kaikilla mauilla. Ja mita ihanimpia keittoja! Eilen loysin katukojusta helpotusta makeanhimoon: jotain ohuita keksimaisia nameja, joihin tuli valiin valkoista vaahtoa ja jotain porkkanaraasteen nakoista. Sekosin niista taysin, soin niita 16. Yksin.

Thaikkunaiset on tosi natteja ja tyylikkaita! Kuukausien pihistely ja shoppailulakko kannatti. Kaupat ja kadunvarret on taynna ihania vaatteita, koruja, laukkuja ja ties mita. Ja murto-osalla Suomen hinnoista. Ja olen jopa oppinut tinkaamaan! Olen ostanut tahan mennessa hameen, kaksi mekkoa, sandaalit ja shortsit. Rahaa on mennyt ehka 20 euroa. Ja loysin lisaa blingia kannykkaan ja tietokoneeseen - ja kameraan. Kohta mun elektroniikka sokasee!

Edelliset kaks yota ollaan oltu taalla Khao sanin tienoilla. Ensimmaisen inhoreaktion jalkeen olen jopa alkanut pitaa kyseisesta kadusta. Suodatin tarpeeksi suurelle ja menoksi. Kivoja kojuja ja paljon haslinkia. Tanaan kaytiin MBK:ssa ja Siamin kauppakeskuksissa. Ihan ok, mutta pidan enemman katukojuista ja Chatuchakin viikonloppumarkkinoista. Huomenna ajateltiin kayda China townissa. Taa Bangkok on ihana! Viihdytaan taalla varmaan viela tovi jos toinenkin ennen kuin suunnataan etelaan.

Taalla on ihanaa, kertoilkaahan kuulumisia! :)))

Laura