Saavuttiin eilen tanne ko sametin pikkuruiselle saarelle. Tama on kansallispuistoaluetta, joten tullessa piti maksaa 4 euron paasymaksu. Otettiin taalta pikku bungalowi ihan omalla vessalla  ensimmaista kertaa reissulla.  Vessa tosin vedetaan kaatamalla sinne vetta. Eika sinne voi oikein laittaa paperia. Mutta meilla on oma vessa! Bungalowia reunustaa vihreaa kasvustoa ja se on mukavan rauhalisella paikalla, josta harvoin kulkee ihmisia ohi. Viritettiin kuistille riippumatot. Niissa on mukava lokotella kuumin aika paivasta. Rantaan on muutamat portaat ja perilla odottaa ihana upea sininen meri ja vitivalkoista hiekkaa! Juuri tasta olen unelmoinut! :))

Eilen illallisen jalkeen bongattiin rannalla lettu/ilotulitekauppias. Eero ei paassyt siita mitenkaan ohi. Se osti ilotuliteen, joita nakojaan saa ihan vapaasti ampua rannalla tai missa tahansa milloin huvittaa! Mielenkiintoinen konsepti tosiaan. Ehkapa ihan liikeidean tynkaa. Eero vois hoitaa noi pommit niin maa pyorayttaisin valilla muutamat platyt!

Taalla kaikki tungetaan pussiin. Kaikki ruoka kadulla drinksuista vartaisiin angetaan pussiin ja menoks. Olemme omaksuneet hyvin taman pussittamisen. Seiskasta pussit ja pillit ja drinksutarvikkeet ja menoks. Pussiin voi kaataa halvinta paikallista viskia, vahan redbullia ja kokista, sit pilli pussiin ja pussi suppuun kuminauhalla. We love our pussi!

Lahdetaan etsimaan tasta lounasta. Taalla saarella on suhteellisen hintavaa tama norttaaminen :) Moikka ja kuuluillaan!

Laura