Jesh!

Kuukauden odotus on vihdoin palkittu! Reissua varten kaikki järjestelyt on tullut tehtyä. Postit käännetty, liput ja viisumit hankittu, liuta pieniä hankintoja ja lista matkatavaroista kirjotettu yms. Thaimaasta on tullut luettua jonkin verran Mondon matkaoppaasta sekä satunnaisia asioita tsekattua Thaiklupista ja Pallontallaajista. Kieltäkin tullut opeteltua joka päiväisiä asioita varten. Chock dii! = kippis! :)

Tänään pakkaan kaikki kamat hienoon ja trendikkääseen halpiskassiin, joka on joskus ostettu Turkin basaareilta vuonna kasari. Laukun kyljessä komistaa teksti Nike pinkillä ja valkoisella. Trendikästä eikö? :D Perille päästyä käyn ostaa itselleni rinkan ja hylkään tarvittaessa vanhan kassin Thailandiaan. Ehkä laukun vois antaa jollekin köyhälle, jolla olis varmaan tarvetta tommoselle. Thaimaasta saa laadukkaita rinkkoja halvalla, mut ihan halvimpia ei kannata kuulemma ostaa.

Jaakko ja Marjukka tulee meille tänään ja pidetään porukalla hauskaa pitsan ja rockbandin/guitar heron kera. Toivotaan myös, että Lauran flunssa hellittää. Mulla oli nuha perjantaista lähtien ja se on nyt pikkuhiljaa ohi. Miten sitä aina meinaa tulla kipeeks just ennen reissua? Ens yönä hypätään Lauran kanssa bussiin Jyväskylästä kello 2 yöllä. Jaska pääsee onneks heittää meidät bussiasemalle, niin voidaan jättää talvitakit Suomeen. Aamulla kahdeksan maissa lähtee lento Hki-Amsterdam-Bangkok. Amsterdamissa on 4 tunnin odotus. Bangkokissa ollaan perillä aamulla seiskalta paikallista aikaa. Taitaa olla Suomen ajassa kello 2 yöllä eli vuorokausi matkustamisessa menee, jos kaikki menee hyvin. Majotukset ollaan hankittu Bangkokista alustavasti kahdeksi yöksi. Yöpyminen maksaa vaivaiset 3,7e per henkilö mukavassa hostellissa, jossa meillä on oma huone, tuuletin, pyyhkeet, lakanat ja peseytymisaineet. Pyykkien peseminen ilmaista ja lisäksi löytyy uima-allas. Vähän eri hintaluokassa mennään, ku euroopan reilireissulla, jossa yöpyminen maksoi noin 20e per henkilö 9 hengen dormissa. Yleensä pyyhkeitä ei ollut eikä mitään muutakaan ihmeellistä.

Näillä tiedoilla lähdetään etiä päin. Eilen kävin morjenstaa mahtavat laskettelurinteet ja noin kahden päivän päästä ollaankin +34 asteisessa Bangkokissa. Lisää päivityksiä tulee silloin tällöin, joten käykää lukemassa ja kommentoimassa blogia. Kiitti moi!

Tuossa vielä bangkokin sää:

Click for Bangkok, Thaimaa Forecast

Ja tossa mun laukku :D